لاوروف: ایده شکست استراتژیک روسیه یک «توهم» بود

image_printچاپ


📰
🌍 تغییر لحن اروپا در برابر مسکو
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در گفت‌وگو با شبکه RT اعلام کرد که بسیاری از رهبران اروپایی که زمانی با صدایی واحد خواستار «شکست استراتژیک» روسیه بودند، اکنون لحن خود را تغییر داده‌اند. به گفته او، اروپا در ابتدا بر حمایت بی‌قیدوشرط از اوکراین، ارسال تسلیحات و تأمین مالی مداوم تأکید داشت تا روسیه را در میدان نبرد شکست دهد، اما به‌مرور متوجه شد که این هدف چیزی جز یک توهم نبوده است.


🧠 فروپاشی محاسبات غرب
لاوروف تأکید کرد که استراتژیست‌های نظامی غرب که اوکراین را برای جنگ در راستای منافع اروپا آماده کرده بودند، اکنون به شکست برنامه‌های خود اذعان دارند. او گفت غرب بار دیگر بدون درس گرفتن از تاریخ، همان مسیر شکست‌خورده گذشته را تکرار کرده است؛ مسیری که پیش‌تر ناپلئون و هیتلر در آن ناکام ماندند.


⚔️ نگرانی از نظامی‌گری دوباره آلمان
او به‌طور خاص آلمان را به «ضعف در یادگیری از تاریخ» متهم کرد. لاوروف به تصمیم صدراعظم آلمان، فریدریش مرتس، برای افزایش هزینه‌های نظامی اشاره کرد و گفت این اقدامات با هدف تبدیل دوباره آلمان به قدرت نظامی غالب اروپا انجام می‌شود؛ موضوعی که به گفته او نشانه‌ای آشکار از آمادگی برای جنگ است.


🤝 دیپلماسی متناقض و مذاکرات صلح
لاوروف رفتار اروپا را «دیپلماسی ترحم‌برانگیز» توصیف کرد؛ از یک‌سو روسیه را ضعیف و فرسوده معرفی می‌کنند و از سوی دیگر خود را برای حمله احتمالی همان روسیه آماده می‌سازند. به گفته او، اروپا با این رویکرد سرسختانه در تله خودساخته افتاده و اکنون تلاش می‌کند مذاکرات صلح اوکراین را که با مشارکت روسیه، آمریکا و نمایندگان اوکراین در حال شکل‌گیری است، تخریب کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *