بورژوازی اسکاندیناوی: هیتلر جدید اروپا قصد حمله به ناتو دارد!

image_printچاپ

بورژوازی اسکاندیناوی هیچ وقت به اندازه امروز سرسپرده امپریالیسم امریکا نبوده است. بورژوازی اسکاندیناوی با کمک نماینده سیاسی خود دبیرکل ناتو، به روسیه ستیزی دامن می زند. بورژوازی اسکاندیناوی می گوید که روسیه پس از اوکراین، نقشه حمله به کشورهای ناتو را دارد.

سیاستمداران اسکاندیناوی شرایط را با جنگ جهانی دوم مقایسه می کنند. اروپا با این که خود هیتلر را در غرب اروپا آفرید و بزرگ کرد، ولی از “کارت هیتلری” علیه دیگران استفاده می کند. نخست وزیر بریتانیا، ادن در جریان بحران سوئز ۱۹۵۶، جمال عبدالناصر را هیتلر جدید خواند، در سال 2003 امریکا به صدام حسین این لقب را داد.  

روزنامه های شمال اروپا روسیه را به پوتین خلاصه کردند و تصویری از پوتین به عنوان یک هیتلر جدید ساختند. گویا جاه طلبی های پوتین مانند هیتلر نامحدود است.  

سیاستمداران اسکاندیناوی از یک نوع تئوری دومینویی که امپریالیسم آمریکا در طول جنگ ویتنام نیز از آن استفاده کرد، بهره برداری می کنند: اگر ویتنام جنوبی سقوط کند، لائوس ، کامبوج و کل آسیای جنوب شرقی سقوط می کنند.

مشابه آن امروز سیاستمداران اسکاندیناوی می گویند: اگر اوکراین سقوط کند، کل اروپا سقوط می کند.

این استدلال به چند دلیل نادرست است.

1. روسیه، بزرگترین کشور جهان، دارای قلمرو کافی است. نیازی به افزایش قلمرو نیست.

2.  امپریالیسم آلمان و ژاپن در دهه 1930 از کمبود شدید مواد خام و منابع انرژی در رنج بودند، در حالی که روسیه ثروتمندترین کشور جهان است.

3. روسیه و پوتین هیچ ایدئولوژی جهانی (سوسیالیسم، لیبرالیسم یا نژادپرستی) مانند هیتلر ندارند.

4. فراموش نشود که پوتین – برخلاف هیتلر ان زمان– با قوی ترین اتحاد نظامی– ناتو روبروست.

خلاصه: روسیه نه قدرت نظامی کافی و نه قصد حمله به ناتو دارد.  پوتین به خبرنگاری که در مورد حمله به ناتو پرسید گفت: آیا تو به اندازه این میز بی شعور هستی؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *