نشست نتانیاهو و ترامپ؛ تهدیدی برای صلح منطقه

image_printچاپ


📅

✋رژیم صهیونیستی بار دیگر نقش مخرب خود در فرآیندهای صلح را آشکار کرد. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، چهارشنبه آینده در واشنگتن با دونالد ترامپ دیدار خواهد کرد تا درباره مذاکرات آمریکا با ایران دخالت کند.


🚫دفتر نتانیاهو با اصرار بر گنجاندن «محدودیت موشک‌های بالیستیک» و «توقف حمایت از محور مقاومت» در همه گفتگوها، خواستار انحراف مذاکرات از مسیر اصلی شده است. این در حالی است که جمهوری اسلامی بارها تأکید کرده موضوع موشکی و دفاعی – که مستقیما بورژوازی سپاه را نشانه می گیرد- هرگز قابل مذاکره نیست.


🕊️ جمهوری اسلامی پافشاری کرده که خواستار مذاکره در فضایی آرام، بدون تهدید و تنش است. اما اسرائیل با سوءاستفاده از رابطه ویژه با آمریکا، به‌طور مستمر با تحریک نظامی و لابی‌گری، امنیت منطقه را تهدید می‌کند.


🔥وزیر امور خارجه ایران، عباس عراقچی، در واکنش به این تحرکات، به وضوح اعلام کرد: «اگر آمریکا به ایران حمله کند، ما پایگاه‌های آمریکا در منطقه را هدف قرار خواهیم داد.»
🌍 این در حالی است که دیپلمات‌های کشورهایی مانند مصر، ترکیه و قطر پیشنهادهایی برای کاهش تنش ارائه داده‌اند، اما اصرار اسرائیل بر گسترش دامنه مذاکرات، مسیر گفتگوها را با بن‌بست مواجه کرده است. صلح واقعی تنها با توقف دخالت‌های تحریک‌آمیز و رعایت حاکمیت ملت‌ها ممکن خواهد بود.


☢️ اما مسئله عمیق‌تر، استراتژی آمریکاست. واشنگتن نه به دنبال توافق، که در پی تسلیم کامل و یک‌طرفه جمهوری اسلامی است. با هر دور مذاکره، دایره خواسته‌ها گسترش می‌یابد؛ از برنامه هسته‌ای به موشکی و سپس به حضور منطقه‌ای.


🤔 سوال اساسی: آیا رژیم این خواست فزاینده را خواهد پذیرفت؟ تحلیلگران معتقدند حکومت تهران، در تنگنای مشروعیت‌زدایی داخلی و نیاز مبرم به جلب حمایت عمومی، ممکن است در نهایت در برابر فشار فزاینده تسلیم شود. این پذیرش نه از موضع قدرت، که از سر ناچاری و برای بقای انگلی خود خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *